ISN Amsterdam is op zoek naar Nederlandse studenten die het leuk vinden om met internationale studenten om te gaan. Het buddysysteem is een programma waarbij we een aantal internationale studenten aan een Nederlandse student koppelen. Als Nederlandse student krijg je ongeveer 5 internationale studenten om onder je hoede te nemen.

Laat het aantal je niet afschrikken, uit ervaring blijkt dat de internationale studenten over het algemeen niet erg veeleisend zijn. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je studie of al drukke sociale leven eronder zal lijden.

De internationale studenten komen hier (voor een half jaar/jaar) studeren en weten vaak niet wat leuke plekken in Amsterdam zijn, waar ze het beste een fiets kunnen kopen of wat er op school van ze verwacht wordt. Buddy's ondersteunen de nieuwe studenten door tijdens het semester een keertje wat af te spreken, iets leuks te gaan doen of om ze rond te leiden in de stad. Aangezien we dit semester met groepjes werken kun je dus diners organiseren of gezellig met z’n allen de stad onveilig maken. En als het goed klikt, dan houd je er zelfs hele mooie vriendschappen aan over! 

ISN zal zelf 3 buddy activiteiten organiseren waar je met je internationale Buddy's aan deel kunt nemen. De activiteiten zullen aan het begin van het semester bekend gemaakt worden zodat je de data al vrij kunt houden in je agenda!

ISN koppelt twee keer per jaar de Buddy's: halverwege augustus en halverwege januari. Je zal dan ook pas rond die tijd een email krijgen met de informatie over je buddy. Op het moment dat je je aanmeldt, krijg je dus niet meteen een Buddy toegewezen. Op het moment dat je je aanmelding hebt voltooid, sta je in ons systeem, je krijgt geen bevestiging hiervan maar je kunt er van uitgaan dat je aanmelding goed is verlopen.

Je kunt je nog steeds aanmelden als Dutch Buddy voor het eerste semester van 2017-2018! Voor 6 september hoor je van ons via de mail wie jouw nieuwe internationale Buddy's zijn!

Voor vragen, stuur een e-mail naar integration@isn-amsterdam.nl