International Student Network Amsterdam (ISN Amsterdam)
Is op zoek naar acht nieuwe enthousiaste en ambitieuze bestuursleden!
 
Wat is ISN Amsterdam?
ISN Amsterdam is een organisatie voor internationale studenten die aan de HvA of de UvA studeren. Wij zijn onderdeel van het grote Europese netwerk: Erasmus Student Network (ESN). Jaarlijks ontvangen wij 1500 internationale studenten waarbij ons doel is om bij te dragen aan de sociale en culturele integratie van deze studenten. Dit doen wij door elk semester allerlei leuke en interessante activiteiten te organiseren, waaronder: een introductieweek, trips naar andere Nederlandse steden en het buitenland (Parijs, Berlijn, Praag….), sportactiviteiten, musea, maar ook feesten en een wekelijkse borrel op Rembrandtplein. Hiernaast houdt ISN zich bezig met projecten als: Buddyprogramma, Language Program, Vrijwilligerswerk en Nederlandse lessen.
 
Meer info?
Kom naar de informatieavond op dinsdag 4 april van 17:00-19.00 in Crea (Nieuwe Achtergracht 170). Meld je aan via het formulier op deze pagina: https://goo.gl/forms/lmPbJvvlucwk62GB2
Kijk ook op onze website voor meer informatie, of stuur een e-mail naar info@isn-amsterdam.nl.
 
Wie zoeken wij?
Gemotiveerde studenten van de UvA of HvA met een interesse in het internationale studentenleven, die bereid zijn om zich gedurende een heel academisch jaar in te zetten voor ongeveer 20 uur per week.
 
Wat bieden wij jou? 
  • Je draagt bij aan de geweldige ervaring van internationale studenten in Amsterdam.
  • Je krijgt de kans om veel verschillende mensen van over de hele wereld te leren kennen.
  • Je doet ervaring op in een professioneel werkende organisatie, waarbij je je ontwikkelt op sociaal en carrièregebied.
  • Je krijgt de kans om te netwerken op nationaal en internationaal niveau.
  • Je ervaart hoe het is om grote evenementen te coördineren op verschillende locaties binnen en buiten Nederland.
  • Je ontvangt een bestuursbeurs van €200 per maand, mits je voldoet aan de eisen die de UvA en HvA hieromtrent gesteld hebben
 
Geinteresseerd?
Vul tot uiterlijk 21 april het formulier op deze pagina in: https://goo.gl/forms/68gei3XV86dUJqh73 !
 
Iets te heftig?
Overweeg dan deelname aan één van onze commissies die zo’n 8 uur per week kosten.
 
________________________________________________________________________________________________________________________________________________
 
HET BESTUUR
President
Functieomschrijving: Als President stuur je het bestuur aan en ben je eindverantwoordelijk voor alle bezigheden van ISN. Taken zijn bijvoorbeeld; eindverantwoordelijkheid dragen, aansturen bestuur en beleid, vergaderingen leiden, toezicht houden, hoofdcontactpersoon voor UvA en HvA zijn, ISN vertegenwoordigen op nationaal en internationaal niveau.
Competenties: verantwoordelijk, sociaal, zelfvertrouwen, stressbestendig, creatief, harde werker, kan spreken voor een groot publiek.
 
Treasurer
Functieomschrijving: Als Treasurer ga je over de vele inkomsten en uitgaven van ISN Amsterdam. Het is jouw taak om bij te houden waar alle inkomsten vandaan komen en waar alle uitgaven naar toe gaan. Je hebt hiervoor een begroting als richtlijn maar gedurende het jaar zal deze onderhevig zijn aan (noodgedwongen) aanpassingen. Je bent verantwoordelijk voor de pinpas, de kluis en het betalen en versturen van facturen. Daarnaast is het ook je taak alles bij te houden in het boekhoudsysteem, declaraties te betalen en geld af te roamen.
Competenties: Nauwkeurig, verantwoordelijk, betrouwbaar, oplettend en overzichtelijk, ervaring in accounting is een pré.
 
Secretary
Functieomschrijving: Als Secretary werk je voornamelijk aan de achterkant van de organisatie en heb je veel afwisselende taken. Hierbij moet er gedacht worden aan alles wat te maken heeft met het geschreven woord. Taken zijn bijvoorbeeld mails beantwoorden, de Instagram beheren, notuleren tijdens vergaderingen, de website onderhouden en de wekelijkse nieuwsbrief schrijven. Ook ben je als Secretary verantwoordelijk voor de interne communicatie en administratie en ben je de eindverantwoordelijke van het beleidsplan.
Competenties: Zorgvuldig, gestructureerd, je houdt graag het overzicht, je hebt affiniteit met schrijven en je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Ervaring met Mailchimp en/of programmeren is gewenst.
 
Activities Coordinator
Functieomschrijving: De Activities Coördinator is verantwoordelijk voor het organiseren van activiteiten en trips voor alle internationale studenten. Taken zijn onder andere: de semester planning maken, het leiden van de Activiteitencommissie, reisleider zijn tijdens trips en de bezigheden rondom de verkoop van kaartjes voor activiteiten.
Competenties: Oog voor detail, organisatietalent, affiniteit met organiseren van activiteiten, nauwkeurig, verantwoordelijk, kent Amsterdam goed, behoudt het overzicht, leiderschap, creatief en innovatief, kunnen omgaan met een budget.
 
PR & Funding Coordinator
Functieomschrijving: Als PR & Funding Coördinator ben je verantwoordelijk voor veel verschillende zaken, zoals; naamsbekendheid, promotie van activiteiten, de wekelijkse borrel organiseren, de PR- en Fundingcommissies leiden, sponsoren werven en bestaande partnerschappen onderhouden, het beheren van social media accounts, banners en ander promotiemateriaal ontwerpen (Photoshop, Lightroom & InDesign).
Competenties: Creatief, werken met deadlines, leiderschap, kunnen delegeren, mondig & sociaal, schrijfvaardig in Nederlands en Engels, kunnen onderhandelen  en overtuigen, ervaring met Adobe programma’s zoals Photoshop is een grote pré.
 
Integration Coordinator
Functieomschrijving: Als Integration Coördinator ben je verantwoordelijk voor alle projecten die de integratie van de internationale studenten met de Amsterdamse studentenpopulatie bevorderen, zoals het buddyprogramma, SocialErasmus, Erasmus in Schools, Nederlandse lessen en Dutch Movie Night. Ook heb je contact met externe organisaties en partners die betrokken zijn bij de verschillende projecten. Het is een relatief nieuwe functie wat betekent dat je vaak je eigen input en ideeën tot uitvoering kan brengen om de bestaande projecten verder te ontwikkelen. Je moet het zelfvertrouwen hebben om nieuwe projecten op te pakken, maar moet ook goed tegen tegenslagen kunnen indien nieuwe plannen niet het beoogde resultaat behalen.
Competenties: Creatief, sociaal, sterke organisatorische vaardigheden, doorzetter, zelfvertrouwen, doortastend, besluitvaardig.
 
Introduction Coordinator I & II
Functieomschrijving: De kerntaak van deze functie is het organiseren, plannen en uitvoeren van twee introductieweken (augustus en januari) voor aankomende uitwisselingsstudenten. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met de onderwijsinstellingen en externe partners. Het doel van deze weken is om de student kennis te laten maken met de UvA en HvA, de stad Amsterdam en medestudenten. De piekmomenten van deze functies liggen in de maanden voorafgaand een nieuw semester.
Competenties: Sterke organisatorische vaardigheden, goed kunnen samenwerken, compromissen kunnen sluiten, goede onderhandelingsvaardigheden, verantwoordelijk, oog voor detail, het overzicht kunnen bewaren, werken met een budget.